TRAINING

Spiermassa opbouwen gaat hand in hand met sterker worden. Daarom is WorkBodyFit programmering gericht op zowel groter als sterker worden. Niet alleen spiermassa voor de show, maar ook voor functie!

VOEDING

Het belang van voeding wordt nog vaak onderschat. Hier niet. De juiste en volwaardige voeding brengt je naar de doelen die je wilt bereiken. Ook wanneer je flexibel leeft. Flexibiliteit is geen obstakel!

MINDSET

Een sterk lichaam gaat samen met een sterke mindset. De geest is zo krachtig, en samen gaan we ervoor zorgen dat je deze kracht zoveel mogelijk kan benutten. Ik ben er klaar voor, jij ook?

IS WORKBODYFIT COACHING IETS VOOR MIJ?

Iedereen is anders. Iedereen leeft, eet, slaapt en stresst op een andere manier. Daarom is programmering en progressie individueel. Bij mij ben je een persoon, geen nummer. Je programma is volledig afhankelijk van hoe jij leeft. Jij hoeft je niet aan te passen aan de trainingen, de trainingen passen zich aan op jou.

Mijn doel is om jou zo sterk mogelijk te maken, zowel mentaal als fysiek. Een persoonlijke connectie met jou als atleet ligt op hoge prioriteit voor mij. Tijdens de online coaching kan je mij altijd bereiken en sta ik open voor zowel persoonlijke als training gerichte gesprekken. Ook kan je veel interesse van mijn kant verwachten en ga ik volledig mee in jouw progressie.

Techniek is prioriteit. Daarom geef ik jou de mogelijkheid een techniek sessie met mij te plannen. Tijdens zo’n techniek sessie nemen we rustig de oefeningen door waarmee jij moeite hebt. Ook zoeken we naar een techniek die past bij jouw lichaamsbouw, want zoals ik al eerder zei: ‘elk lichaam is anders.’. Dit geldt ook voor de manier waarop jouw lichaam beweegt.

Ook geef ik online feedback op video’s die je mij opstuurt.

Word jij gelukkig van één vast voedingsschema waar je je elke dag aan moet houden? Flexibiliteit is waar mensen vaak gelukkiger van worden. Daarom bied ik ondersteuning aan op het gebied van voeding. Ik stel richtlijnen en een macronutriënten verdeling voor je op. Afvallen of aankomen is niet ingewikkeld, ik laat je zien waarom. Ready?

Er staan bepaalde dingen op de planning voor de toekomst van WorkBodyFit. Atleten krijgen zowel voorrang als korting. Niks mis met een lekkere Pre-Workout, toch?

Wederzijdse inzet is voor mij een must. Ben jij gemotiveerd en klaar om je volledig in te zetten? Ben je volledig eerlijk over je levensstijl en heb je liefde voor de sport? Dan zoek ik jou! Ik ben zeer exclusief met de mensen die ik aanneem in de coaching, ik ben opzoek naar gemotiveerde en sporters vol passie.

‘From good, to great’

Online Coaching

Basic Coaching

75/month
 • Gepersonaliseerd trainingsprogramma
 • Mindset coaching
 • Ondersteuning op het gebied van voeding
 • WhatsApp contact
 • Mogelijkheid tot wekelijkse call
 • Intake gesprek/training
 • Coaching op het gebied van training en levensstijl
 • 50% korting op een WBF athlete shirt
 • 50% korting op Personal Training

Elite Coaching

125/month
 • Alles van Basic Coaching
 • Onbeperkt WhatsApp contact
 • Een WBF athlete shirt
 • Korting op toekomstige WBF producten

Wedstrijd Coaching

175/month
 • Alles van Elite coaching
 • 1x per maand Personal Training
 • Wedstrijddag coaching
 • 75% korting op Personal Training