WBF coaching resultaten

Twijfel je nog of WBF coaching iets voor jou? Lees dan hieronder de verhalen van WBF atleten!

Talita

“Al 1,5 jaar word ik gecoacht door Cathelijne. Dat heeft inmiddels heel wat kilo’s op de stang extra opgeleverd. Maar de coaching van Cathelijne gaat een stuk verder dan alleen dat. Naast meer kracht en technisch beter bewegen, heb ik mentaal de meeste progressie geboekt. Waarom doe ik deze sport, wat is belangrijk voor mij, wat gebeurt er mentaal wanneer het liften even niet zo lekker gaat? Allemaal vragen die ik met Cathelijne bespreek en waar we samen een antwoord op vinden. Dit maakt dat we samen een heel bijzondere band hebben opgebouwd waar we op alle vlakken van de sport samen van profiteren. En niet alleen in de sport, ook in het dagelijks leven sta ik veel zekerder in mijn schoenen. Ook op wedstrijden is Cathelijne anders dan andere coaches. Waar anderen je ophypen en wild maken, houdt Cathelijne je rustig. Focus om zo het maximale uit jezelf te halen. De combinatie van die rustige aanpak, de moeilijke vragen over je mental game die ze stelt, haar oog op techniek, haar ervaring met programmeren én haar eigen enthousiasme en toonaangevende ervaring in de sport maakt dat ze de perfecte powerliftcoach is. Wat mij betreft gaan we nog heel wat jaartjes door!”

Zennar

“Persoonlijk word ik nu om en nabij de 2 jaar gecoached door Cathelijne. Wat ik als enorm tof heb ervaren is haar vindingrijkheid gedurende lockdowns waarin ik beperkt toegang had tot sportmaterialen. Met haar doelgerichte oefeningen kon ik mijzelf blijven ontwikkelen. Ditzelfde geldt uiteraard voor de momenten wanneer ik gewoon naar de sportschool kon gaan.

Tevens vind ik het heel fijn dat ze luistert naar mijn behoeftes als atleet. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van oefeningen door bepaalde zwakke spiergroepen anders aan te spreken. Maar ook wanneer ik een oefening persoonlijk als vervelend ervaar wordt er gekeken welke alternatieven er zijn.

Ik raad eenieder aan om een coachingstraject aan te gaan bij WorkBodyFit die efficiënt wil werken aan diens sportdoelen waarbij de persoonlijke behoeftes in zicht blijven.”

Marieke

Ik volg nu al 4tal maanden coaching en de progressie die ik heb gemaakt is geweldig. Mijn trainingen en techniek zijn met 100 procent verbeterd. Ik heb dankzij je coaching een fysiek bereikt waar ik in het verleden alleen maar kon van dromen. Bij het begin van onze samenwerking vertelde ik je dat ik droom van een X-shape en deze zijn we mooi aan het creëren. Naast het fysieke aspect heb je ook nog het mentale aspect van de coaching, ook hier help je me enorm in verder. Dit is echt wat ik van een coach verwacht. Je hebt de kennis, je bent empathisch en je bent ook gewoon super fun om mee te praten. Desondanks dat je nog maar 20 jaar bent, heb je het professionalisme van iemand die al jaren in het vak bezig is! Ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog meer progressie op fysiek en mentaal vlak te boeken.”

Denise

"Ik heb vaak (online) coaching gehad en merkte eigenlijk altijd dat elke trainer er een beetje hetzelfde instaat. Je krijgt een voeding en trainingsplan voorgeschreven en thats it.. Cathelijne kijkt een stuk verder dan alleen een simpel plan. Ik ben enorm geholpen, niet alleen fysiek maar voornamelijk mentaal (waardoor ik fysiek ook stappen maak) geen "gewoon doorgaan" maar oprecht meedenken tijdens een blessure of moeilijke tijd. Oefeningen waarvan ik dacht "die doe ik toch wel goed" bleken nóg beter te kunnen. Ik had nooit verwacht dat ik elke week weer iets nieuws leer, maar dit doe ik wel en daar ben ik enorm dankbaar voor. 💪🏼"

Ali

"In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten en daardoor wou er zo open-minded mogelijk ingaan en volledig alles doen volgens de planning. Hiervoor was ik bezig met boksen en MMA dus ik moest wel volledig veranderen qua trainen. En naar mijn ervaring heb ik meer uit mezelf kunnen halen dan dat ik ooit alleen zou kunnen doen. Ik keek soms wel eens naar mijn schema en dacht "klopt dit?" En zoals mijn progress al laat zien. Het gaat allemaal top. Dankjewel voor al je inzet en aandacht en hopelijk kunnen we samen nog wat meer bereiken 😁"

Sta jij hier straks ook tussen? Meld je nu aan voor WBF coaching!

START Nu!